Koldmalet på stenkværn
Hos Gyldenlund gør vi os altid umage når vi dyrker og forarbejder de gode gamle kornsorter så skånsomt som muligt, for at beholde alle de gode vitaminer i kornet. Vi ser meget frem til at betjene dig. De bedste hilsner Jens Erik Pust.
Velkommen hos Gyldenlund

Gå til kontakt

Hos Gyldenlund fokuserer vi på koldmalet mel på stenkværn, hvor vi beskæftiger os med nogle gamle danske kornsorter. Disse inkluderer Purpurhvede, Spelt, Svedjerug og Ølandshvede. Vi laver mel, for at sikre de gode råvarer bliver forvandlet til en god oplevelse ved spisebordet. Vi synes kun, det er værd at investere vores energi i korn af en ekstraordinær standard. Fordi at det giver den største bageglæde samt smag. Vores sortiment er dyrket og høstet på egen jord. Og man har som kunde hos Gyldenlund en unik mulighed for at se vores mølleri efter aftale.

Gyldenlund er placeret ved Bredsten Landevej 163, Elkjær, 7323 Give mellem Sønder Omme og Billund. Vi sælger hos Gyldenlund vores produkter gennem vores gårdbutik samt online via vores webshop som blev færdigudviklet i 2016. Vi fokuserer på korn af egen avl, og formalet på egen mølle.

Kontakt os

Du er som kunde, altid velkommen til at kontakte os alle ugens dage

Har du spørgsmål til vores arbejde eller til hvilken hvede der passer til dit behov, vil vil altid være behjælpelige med et svar.

Koldmalet

på stenkværn

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.